Abonner på nyheter
Bli medlem
Medlemsforum

Utleie

Skrevet av: Øivind Knudsen, publisert 29.01.2012


Du kan overnatte på Ryvingen fyrstasjon hele året !

LEIE AV ROM  I SESONGEN. (Fra uke 15 til uke 43)
Leie av rom, seng og sjøbu i sesongen (fra uke fra 15 t.o.m uke 42) foretaes via bookingansvarlig Anja Hagen, mobil 91998337 eller e-mail booking.ryvingen@gmail.com

SOMMERSESONG 2020

Årets sesong blir desverre med redusert kapasitet. Det er lov og være max. 5 personer i hver utleieenhet, o det må være forhåndsbooket.

Det er mulighet til å leie ut til storfamilie som søsken med barn, samt besteforeldre osv. som har oppholdt seg sammen tidligere i corona fasen.

Alltid vertskap.

Slettingen: gjestene i Slettingen må bruke toalett og kjøkken / kjøleksap der. Toaletter her vil ikke være åpent for publikum i sesongen 2020.

Hovedhuset: gjestene i Hovedhuset må bruke toalett og kjøkken / kjøleskap der. Rommene Lista og Lindesnes i andre etasje vil ikke være tilgjengelige ( 2 etasje skal kun disponeres av Vertskapet)

Utsjekk kl. 12

Innsjekk kl. 16 

Priser sommersesongen 2020

Pris pr. døgn pr. person: medlem kr. 200 /  ikke medlem kr. 300. Barn (3-15 år) kr 100. Barn under 3 år gratis.

KONTAKT FYRVERT
Fyrvert fra uke 25 t.o.m. uke 34,  mobil 97779350.
E-mail: ryvingensvenner@gmail.com

LEIE AV ROM UTENOM SESONGEN.
Ved leie av rom utenom sesongen  kontakter bookingansvarlig Anja Hagen, mobil 91998337 eller e-mail booking.ryvingen@gmail.com

ANNE UTLEIE INFO
Fyret er døgnbemannet fra uke 25 t.o.m. uke 34. og i denne perioden kan du også leie en enkelt seng ved å kontakte vertskapet. Det er totalt seks utleieenhetene (en liten leilighet i uthus og fem rom i hovedhuset) kan i perioden f.o.m. påskeuka t.o.m. 15. oktober bare bookes online.

I hovedhuset er det felles kjøkken, spisestue og salong for gjestene. Dekketøy og fullt kjøkkenutstyr er tilgjengelig, inklusive kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin, samt WC og dusjmulighet. Dette er normalt tilgjengelig for alle gjester i både hovedhuset og uthus "Slettingen".
Se også fane "Fasiliteter" i toppmenyen.

LEIE AV ENKELTSENG UTEN FORHÅNDSBESTILLING
Vi har et rom hvor man kan leie enkeltseng, men ta gjerne kontakt med vertskap før du kommer. Ved bruk av enkeltvis sengeplasser betales det bare pr enkeltseng som benyttes, og betalingen skjer på stedet. Pris pr. døgn pr. person: medlem voksen kr 200 / ikke-medlem kr 300. Barn (3-15 år) kr 100. Barn under 3 år bor gratis.

LEIE AV SJØBUA (inntil 35 personer)
Sjøbuakan også leies hele året og ligger med ”tean i tanga”. Flott tilbud til vennegrupper, organisasjoner og bedrifter.  Det er plass til ca 35 personer rundt bordene. Her lukter det tjære og tang. Vegger og tak forteller sin historie. Sjøbua er uisolert og anbefales derfor ikke i vinterperioden. Havna består av molo og ei gammel dampskipskai som er forlenget med ny brygge. Tregde feriesenter kan om ønskelig bidra med transport (RIB-båt) og matservering. Booking av sjøbua skjer online på inatur.no, (klikk på bildet over for booking)
Verkskapsleilighet i Assistentbolig kan ikke leies.

Uten om sesongen kan man også leie alle rommene i Assistentboligen og Uthus (Slettingen) send mail booking.ryvingen@gmail.com

I uthus rommet Slettingen kan leietaker overnatte ha med hund. I tillegg har fyrstasjonen en egen hundegår.

Ryvingens venner vil, utenom høysesongen, kunne gi gode leietilbud til foreninger,lag og utdanningsinstitusjoner. Kontakt bookingansvarlig.

DETTE BØR DU LESE FØR DU KOMMER UT:

  • Ryvingen en øy, for ut transport ut se fane "Båtskyss
  • Ta med egen mat/drikke. Det er ingen grunn til å dra ut "byvann" lenger, for vannet fra krana på Ryvingen er helt ufarlig å drikke.
  • Ta med eget dynetrekk, putevar og laken eller lakenpose. Det er ikke lenger lov å bruke sovepose pga fare for veggdyr

HYTTEREGLER OG AVBESTILLING

Rabatt til medlemmer. Er du medlem av Ryvingens venner får du rabatt på kr 200 pr døgn ved leie av enkeltrom. Rabatten oppnås når du krysser av "Rabatt for medlem". NB! Som medlem: Sett inn navnet ditt i feltet for medlemsnummer.

Er du ikke medlem, men ønsker å bli det? Bli medlem av Ryvingens venner her. 
NB - medlemskap må være tegnet før du går til betaling og krysser av for rabatten. 

Hytteregler:
Ta med sengetøy/lakenpose (av hygieniske grunner er sovepose ikke tillatt).

Det er ikke tillatt å ha kjæledyr eller hund i hovedhuset, men i Slettingen kan du ha hund.
Det er egen hundegård og hundehus ved huset Slettingen.

Leietaker må rydde og gjøre rent etter opphold, og alt av søppel og mat tas med til land. Vi gjør oppmerksom på at det ved påført skade eller mangelfullt renhold vil bli avkrevd et gebyr på kr 2000 (for større skade må faktisk utbedringskostnad erstattes).

Avbestillingsregler:
Oppholdet betales på inatur.no ved bestilling.

Ved avbestilling mer enn én uke i forveien, eller der ankomsten har vært hindret av uforsvarlige værforhold, refunderes 90% av innbetalt beløp. I slike tilfelle går 10% av beløpet til å dekke utleiers administrasjonskostnader (kostnader knyttet til bookingsystemet).

Ved avbestilling én uke eller mindre før oppholdet starter gis ingen refusjon med mindre værforholdene på ankomstdagen gjør båttransporten uforsvarlig. Ryvingen venners bookingansvarlige må da kontaktes omgående, slik at Inatur kan varsles videre om utbetaling av refusjon. I tvilstilfelle om hva som er uforsvarlige værforhold må leietaker godta bookingansvarliges vurdering av hva som kan anses som uforsvarlig på det aktuelle tidspunkt.

Vi anbefaler alle leietakere å ha sin reise-/avbestillingsforsikring i orden.

Nøkkelhenting
Nøkkel er tilgjengelig i en elektronisk nøkkelboks, og leietaker vil motta informasjon om tilgangskode på kvitteringen etter at man har betalt. Det er felles nøkkel for tilgang til både hovedhuset og uthuset, inklusive Slettingen. 

Turtips
Ryvingen er ei øy med varierte muligheter for fiske, bading og kortere fotturer.  Utsiktspunktet på Varden og Skinnarglova, en canyonliknende kløft, er populære turmål. Fine bademuligheter i havna, med grunne partier også for barn.

De særegne svabergene på Ryvingen er flotte fotomotiv. Med sin beliggenhet så langt sør er Ryvingen også et yndet mål for fuglekikkere, særlig under fugletrekket vår og høst.  Som fredet fyrstasjon er stedet et viktig kulturminne, og flere informasjonstavler forteller fyrstasjonens historie.

Selve fyrtårnet kan besøkes når fyrvert er til stede. Et besøk opp i tårnet er populært, med fantastisk utsikt i alle retninger!

Øya Slettingen like sør for Ryvingen er fredet som sjøfuglreservat. For å unngå forstyrrelser for hekkende sjøfugl er det viktig å respektere landstigningsforbudet som gjelder på Slettingen f.o.m. 15. april t.o.m. 15. juli.

Husk å respektere båndtvangen på Ryvingen som for resten av landet.

VIKTIGE TELEFONER:
Fyrvert fra uke 25 t.o.m. uke 34,  97779350.
Bookingansvarlig Anja Hagen 91998337, 


VIKTIGE ADRESSER
E-mail: ryvingensvenner@gmail.com

Booking: booking.ryvingen@gmail.com

Hjemmeside: ryvingensvenner.no

Facbook: https://www.facebook.com/ryvingenfyr/

 

 

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer